sâmbătă, 30 iulie 2011

Femeia Zilei / Larisa Popa - Miss Universe România 2011

Concursul Miss Universe România şi-a desemnat, vineri seară, câştigătoarea în persoana Larisei Popa, în cadrul unui eveniment care a avut loc la hotelul Residence din Bucureşti. Ea va reprezenta România, pe 12 septembrie, la Sao Paulo, Brazilia, la cea de-a 60-a ediţie a prestigiosului concurs de frumuseţe Miss Universe.
Larisa Popa are 24 de ani, este din Slatina şi are dimensiunile 88/62/93 şi o înălţime de 1,75 metri. Tânăra care este la a doua participare consecutivă la concursul Miss Universe România, a primit coroana de Regină a frumuseţii de la Maria Golban, finalistă a concursului din 2010.
Cea mai tânără concurentă, Emanuela-Elena Radu, în vârstă de 18 ani, a obţinut locul trei, Beatrice-Julia Hack, de 20 de ani, s-a clasat pe locul doi, iar orădeanca Alexandra Camelia Hadade, în vârstă de 21 de ani, a câştigat locul întâi.
Câştigătoarea titlului de Miss Universe România 2011 este absolventă a Facultăţii de marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret şi a Şcolii Postliceale Medicale - specialitatea asistent de farmacie.