vineri, 16 septembrie 2011

Timişoara / Seiful de la Giulvăz s-a dus pe apa ... Timişului

În data de 15.09.2011, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru situaţii de Urgenţă au efectuat căutări în râul Timiş pentru depistarea unei cutii metalice care a fost sustrasă în luna martie a anului 2009 din localitatea Giulvăz, judeţul Timiş.
Cu această ocazie s-au deplasat în localitatea Şag unde a fost efectuată o reconstituire a faptelor petrecute şi scufundări pentru identificarea cutiei metalice care a fost găsită în apropierea podului peste râul Timiş din localitatea Şag.
În fapt, în luna martie a anului 2009, patru persoane au pătruns în sediul primăriei din localitatea Giulvăz de unde au sustras o cutie metalică în care se afla o sumă de bani.
Din verificările efectuate de poliţişti i-au depistat pe A. Felician, de 35 de ani, care a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, A. Elena şi V. Ionuţ, care sunt cercetaţi în stare de libertate, iar pe numele lui V. Iosif a fost emis un mandat de arestare în lipsă de către Judecătoria Timişoara, fiind dat în urmărire internaţională.
Cei patru sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi printre care şi a unei case de bani dintr-o societate comercială din localitatea Utvin.